Dejte tomu správnou formu – slevy na dortové formy po celý prosinec!
Vánoce klepou na dveře a s nimi i čas na pečení dortů, cukroví a dalších sladkých dobrot, které dělají svátky nezapomenutelnými. Abychom vám…
Číst víceVánoce klepou na dveře a s nimi i čas na pečení dortů, cukroví a dalších sladkých dobrot, které dělají svátky nezapomenutelnými. Abychom vám…
Číst víceŘíjen je u nás ve znamení kreativity a radosti z pečení! Připravili jsme pro vás speciální 15% slevu na veškeré cukrářské zdobení a sypání, abyste…
Číst víceSrpen je časem nejen letních radovánek, ale také skvělých nabídek na SvětCukrářů.cz! Připravili jsme pro vás speciální akci: po celý měsíc srpen…
Číst víceLéto je tady a my pro vás máme skvělou zprávu! Na SvětCukrářů.cz jsme připravili speciální červencovou akci, kterou si rozhodně nenechte ujít. Po…
Číst víceLéto se blíží, s ní sezóna svateb a potahovaných dortů a my ve Světě cukrářů máme pro vás sladkou nabídku, které prostě nelze odolat! Na červen jsme…
Číst víceCo se peče před Vánoci ve světě? Pojďme společně ochutnat desítky cukroví a sladkostí, které najdete nejen an vánočním stole...
Číst víceMandlová mouka je jednou z nejlepších voleb bezlepkových i klasických strávníků, včetně nízko-sacharidových dietářů. Jedním z důvodů, proč tomu tak…
Číst víceNa měsíc listopad jsme pro vás společně s největším tuzemským výrobcem ochranných dýchacích pomůcek GOOD MASK a eshopem DIAlékárna.cz praktický dárek…
Číst víceSvětový den chleba je každoročně připomínán 16. října jako svátek základní lidské potraviny a oslava pekařské profese. Přestože kvalita českého…
Číst vícePavlova je křehký a křupavý dezert s geniálně měkkým vnitřkem. Je to nádherná, sofistikovaná, ale přístupná pochoutka, která perfektně chutná…
Číst víceKde koupit marcipán? To záleží, jaký marcipán potřebujete. Marcipán má několik kvalit a vlastností. Slouží jako potahovací hmota, tvarovací hmota pro…
Číst víceCo je pravý marcipán? Jak se vyrábí a odkud k nám přišel? Čemu se věřilo ve středověku? Kolik je druhů marcipánu a jak ho můžeme použít?
Číst víceHistorie válečku na těsto sahá až do prvního tisíciletí našeho letopočtu. Do té doby jsou datovány první nálezy výrobků tohoto druhu. Od dnešních…
Číst vícePokud chceme vystopovat počátky výroby perníků, musíme zapátrat v dávné minulosti. Medové pečivo se v různých obměnách vyrábělo odpradávna.…
Číst víceChcete letos o Štědrém dnu vidět zlaté prasátko? Pak to tentokrát musíte vydržet a až do večeře nic nejíst. I když jedna výjimka tu vlastně je.…
Číst víceMůžete jím nahradit jakýkoliv jiný (méně kvalitní) rostlinný tuk na pečení, použít ho při rozvalování potahovací hmoty, fondánu nebo marcipánu,…
Číst víceMnohá náměstí v Česku se už od poloviny listopadu pyšní svými nazdobenými vánočními stromy, v nákupních centrech blikají ozdobná světýlka, stánky s…
Číst víceJaký má být dort pro malé děti? Na to univerzální rada neexistuje. Dáváte přednost krásným patrovým dortům s oblíbenými postavičkami? Nebo radši…
Číst víceNaháč, polonaháč, potažený, potahovaný nebo napůl potažený. No, řekněte, kdo se v tom má vyznat? Dortové trendy jsou neúprosné. A taky krásné. Pokud…
Číst víceLegendární jedlé barvy od americké značky Wilton jsou zpět! Vrací se na evropský, a tedy i český a slovenský trh.
Číst vícePokud jen trochu něco víte o cukrářství a moderní gastronomii, už jste se jistě s názvem agar nebo také agar-agar či kaku kanten setkali. Přesto vám…
Číst víceNe všude se používá metrický systém. Například v USA nebo Velké Británii mají jiné měrné i váhové jednotky než na jaké jsme zvyklí u nás doma. A…
Číst víceDneska vám přinášíme úžasnou sérii inspirativních dortů se svatební tématikou. Víte, že skvělým zdrojem inspirace pro váš dort DNE D, může být váš…
Číst více