Recept: Citrónový koláč s olivovým olejem
Už jste přejedeni perníkového koření, skořice a čokolády? Co takhle zavzpomínat na léto a upéct koláč se svěží chutí citrónu, zvláčněný olivovým…
Číst víceDo košíku zatím nebyly přidány žádné položky.
Zaslechli jste v diskuzích chválu na zlepšující přípravek lactorex? Nyní jej můžete zakoupit i na našem eshopu. A jako bonus vám zde přinášíme několik receptů...
Zaslechli jste v diskuzích chválu na zlepšující přípravek lactorex? Nyní jej můžete zakoupit i na našem eshopu. A jako bonus vám zde přinášíme několik receptů...
Suroviny na 6 velkých housek:
Nastavení pekárny: Program Těsto
Postup: Vše necháme zpracovat na program Těsto, kromě vyškvařených kostiček slaniny, které přidáme ke konci hnětení.
Vykynuté těsto propracujeme a umotáme pečivo. Naskládáme na plech s teflonovou nebo silikonovou podložkou, případně pečícím papírem a necháme kynout. Pomašlujeme a posypeme hrubou solí, kmínem. Pečeme při 170 - 180°C s kastrůlkem vařící vody, ke konci ho vyndáme a zprudka cca 5 minut při 220°C zapečeme.
Suroviny:
Nastavení pekárny: Pečeme v programu Těsto
Pečeme při 220 - 230 st. C (200 v horkovzdušné troubě) cca 15 minut.
Už jste přejedeni perníkového koření, skořice a čokolády? Co takhle zavzpomínat na léto a upéct koláč se svěží chutí citrónu, zvláčněný olivovým…
Číst víceJednoduché a fantastické. Domácí pekárna za nás udělá polovinu práce. Křehké a vláčné housky se slaninou podávejte ve stylové ošatce. Jsou tak dobré,…
Číst víceExtistuje něco, co vás dostane z postele lépe než sladká vůně lívanců? Přeliv z jahod jim dodá sladkou tečku. V tomto receptu máte na výběr, zda…
Číst víceDobrý korpus je základ každého dortu. Máme pro vás návod, jak bezpečně upéct nadýchaný korpus s vůní vanilky. Potřebujete jen 5 ingrediencí, šlehací…
Číst více