Návod na potahování dortu a cupcakes pro začátečníky
Potahová ní dortů není žádná věda, ale je dobré znát pár triků a tipů. Poradí vám naši zkušení cukráři...
Číst vícePotahová ní dortů není žádná věda, ale je dobré znát pár triků a tipů. Poradí vám naši zkušení cukráři...
Číst vícePotahované dorty hýbou cukrářským světem už nějaký ten pátek. Stále častěji je hospodyňky vyrábí i doma. Jste jednou z nich? Pak se vám budou určitě…
Číst víceVíte, jaký krém ne/patří pod potahovací hmotu a marcipán? Dobře pomazat dort, vychladit a potáhnout marcipánem nebo potahovací hmotou. Zdá se to…
Číst víceFondán je cukrová hmota, její název pochází z francouzského slova "fondre", což znamená rozpustit. A právě to se stane, pokud fondán vložíte do úst.…
Číst více