Mango Alphonso ochucovací pasta - 200 g

 

Mangová pasta k ochucení zmrzlin, krémů, šlehaček.

 
Máme na skladě (více než 5 kusů)
Ve středu může být k odběru
nebo kurýrem u Vás doma.
 
131 Kč s DPH
114 Kč bez DPH
   
 
 
Kód produktu: 18154 U nás máte garanci bezplatného vrácení
 
Doprava zdarma
již od 1000,–
Dárek zdarma
ke každé mé objednávce
 
Výtečná čokoládka nebo vykrajovátko? Nakupte a nechte se příjemně překvapit  ;-)
2 ze 3 zákazníků
nakupují opakovaně
4643 kusů
cukrářských potřeb
 

Koncentrovaná svěží pasta k ochucení zmrzlin, krémů, šlehaček - obsahuje 15% mangového pyré. Krásná zlatožlutá barva, která vás jediným soustem přenese do exotických dálek. 

Vyrobeno v Itálii, hmotnost 200 g

Dávkování: 100 g přípravku na litr vody.

Složení: glukózový sirup, cukr, mango-pyré (15%), voda, regulátory kyselosti - kyselina jablečná, kyselina citronová, barviva-kurkumin, amoniakový karamel, karoteny (sója), aroma, zahušťovadla: pektin, agar-agar, dihydrogen-difosforečnan sodný.

Nutriční hodnoty ve 100 g výrobku:

  • energie 1150,4kJ/275kcal
  • tuky 0g
    • z toho nasycené mastné kyseliny 0g
  • sacharidy 66g
    • z toho cukry 47,4g
  • bílkoviny 0g
  • sůl 0,02g
Váha 200 g
Příchuť (aroma) Mango
Tento výrobek najdete zařazen:
 

Vaše recenze

 

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

+ Přidejte i vy svou zkušenost

Odesláním komentáře souhlasíte se zpracováním vámi poskytnutých osobních údajů. Svůj souhlas můžete kdykoli odvolat.

S tímto výrobkem lidé také kupují
Sáček PVC protiskluzový 45,7 cm - 2 ks
Kód: KEE18
Máme na skladě
26 Kč s DPH
    Detail
Čokoládová poleva tmavá Caribe Dark Master Martini - 1 kg Sleva Nejvíc prodávané
Kód: MM900066
Máme na skladě

Původně: 132 Kč
Ušetříte: 12 Kč (–9 %)

120 Kč s DPH
    Detail
Máslový margarin ZeLa Delikates 2,5 kg Nejvíc prodávané
Kód: 30700095010
Máme na skladě
221 Kč s DPH
    Detail
 

 


Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.