Návod na potahování dortu a cupcakes pro začátečníky

Potahová ní dortů není žádná věda, ale je dobré znát pár triků a tipů. Poradí vám naši zkušení cukráři...
Číst víceDo košíku zatím nebyly přidány žádné položky.
Potahová ní dortů není žádná věda, ale je dobré znát pár triků a tipů. Poradí vám naši zkušení cukráři...
Číst vícePotahované dorty hýbou cukrářským světem už nějaký ten pátek. Stále častěji je hospodyňky vyrábí i doma. Jste jednou z nich? Pak se vám budou určitě hodit naše tipy, jak potáhnout dort jako…
Číst víceFondán je cukrová hmota, její název pochází z francouzského slova "fondre", což znamená rozpustit. A právě to se stane, pokud fondán vložíte do úst. Cukrová hmota se pomalinku rozpustí. Naopak…
Číst více