Čokoláda Arabesque hořká 72% - 500 g
Čokoláda hořká 72% vhodná na modelování, potahování, plnění, polévání a výrobu pralinek.
Čokoláda hořká 72% vhodná na modelování, potahování, plnění, polévání a výrobu pralinek.
Tmavá čokoláda s obsahem kakaového másla je vhodná pro výrobu čokoládových pralinek. Čokoládu rozehřívejte nejlépe ve vodní lázni. Pro dobrou manipulaci při výrobě pralinek čokoládu temperujte, abyste ji dostali na teplotu 30⁰C. Temperovat můžete na nerezové podložce anebo přidáním nerozpuštěné čokolády do čokolády rozehřáté. Do pralinek z hořké čokolády se hodí například náplň s nakyslým ovocem, jako je rybíz, můžou to být i maliny a dalším. Můžete zvolit náplň ořechovou, marcipánovou, karamelový nugát, rumovou ganache a další.
Z čokolády můžete vytvářet chutné krémy na dorty i další dezerty anebo čokoládovou pěnu.
Čokoládové pecky můžete použít i na pečení muffinů a dalších moučníků. Do hotového těsta přimícháte čokoládové pecky, naplníte formy a pečete.
Tmavou čokoládou můžete zdobit dorty a zákusky. Nalijete rozpuštěnou čokoládu na povrch a snadno rozetřete cukrářskou špachtlí. Černou čokoládou můžete také tvořit jemné žebrování na bílých dortech, roládách a dalších zákuscích. Můžete použít i na zdobení čajového pečiva.
Čokoláda se hodí i na dekoraci cukroví nebo na namáčení ovoce, například jahod, které můžete lehce přelít jemnými pramínky bílé čokolády.
- Čokoláda je dále vhodná pro tvorbu působivých dekorací. Na silikonový plát nalijte čokoládu, rovnoměrně ji rozetřete špachtlí. Cukrářskou stěrkou s vroubkováním přetřete plát – vytvoříte tak rýhy. Po zaschnutí přelijte bílou čokoládou, rozetřete a nechte zatuhnout. Z plátu můžete vykrajovat nebo vyřezávat různé tvary na zdobení dortů i mini dezertů a rolád.
Tmavou čokoládu můžete zdobit barevnými fóliemi určenými pro vytváření ozdob. Na hladkou nerezovou podložku nebo na otočený pečící plech natřete tenkou vrstvu oleje, fólii přitiskněte nepotisknutou stranou, opatrně uhlaďte a přelijte čokoládou. Rovnoměrně rozetřete.
Čokoládu můžete dále dekorovat nástřikem barevnými spreji. Skvěle vynikne na tmavé čokoládě bronzová barva, která dodá luxusní efekt všem čokoládovým dekoracím.
Výjimečná, tmavá čokoláda vyrobená z vybraných kakaových bobů. Chuť s jemným aroma s náznaky ovoce a exotického koření. Vše na základě chuti prvotřídních kakaových bobů. Při zpracování si zachovává excelentní fluiditu. Ideální pro dekoraci i potahování.
Vhodná pro všechny způsoby práce s čokoládou. I k přípravě krémů a náplní. Excelentní pro výrobu pralinek, ganache, v kombinaci s likéry. Také vyniká v kombinaci s ovocem.
Ideální do luxusních čokoládových fontán nebo do zmrzlin s výraznou kakaovou chutí. Velmi oblíbená také při přípravě horké čokolády.
Belgická čokoláda s podílem kakaa 72% v sušině, to je další na výběr z pravých čokolád určených nejen na přímou konzumaci, ale hlavně na výrobu pralinek nebo i polévání moučníků. Pokud chcete hořkou čokoládu s příchutí, doporučujeme odsypat dávku čokolády do misky, přidat ochucovací pastu (oříšek, ovocnou, pistácie - dle potřeby) a vše temperovat v mikrovlnce do rozpuštění, tekutou směs prošleháme metličkou a můžeme začít pracovat.
Hmotnost: 500g
Temperace:
- Zahřát na 50°C (max!) nechat rozpustit.
- 2/3 hmoty zchlaďte na 28°C a přidejte zbytek rozpuštěné hmoty.
- Hmotu průběžně promíchávejte.
- Znovu zahřát na pracovní teplotu 31-32°C.
Hmotnost balení (brutto) | 500 g |
Netto váha | 500 g |
Materiál | Čokoláda |
Druh čokolády | Hořká čokoláda |
Kategorie výrobku: | Čokoláda a čokoládové výrobky |
Průměrné výživové hodnoty ve 100 g
Energetická hodnota | 2407 kJ |
Energetická hodnota | 576 kcal |
Tuky | 44.7 g |
- z toho nasycené mastné kyseliny | 27.8 g |
Sacharidy | 33.4 g |
- z toho cukry | 27.8 g |
Bílkoviny | 8.1 g |
Vlákniny | 10.6 g |
Složení výrobku
kakaová hmota, cukr, kakaové máslo, sojový lecitin (emulgátor E322), aroma. |
|
Alergeny (vč. možné křížové kontaminace) | Sójové boby (sója), Mléko |
Upozornění: V případě vysokých teplot (25°C a více) se může expedice výrobků podléhajících teplotní zkáze opozdit. V případě objednávky prosím tedy počítejte, že může být expedice pozdržena do doby, kdy toto umožní povětrnostní a teplotní podmínky. V případě požadavků na dřívejší expedici nebo upřesnění nás prosím kontaktujte mailem nebo chatem vpravo dole na stránce.
CZ - Osobní odběr v Zásilkovně | V úterý 08.10. | |
CZ - Osobní odběr v GLS ParcelShop | V úterý 08.10. | |
CZ - Kurýr GLS | V úterý 08.10. | |
CZ - Kurýr PPL | V úterý 08.10. |
Garance bezplatného vrácení zboží
Nepadlo vám zboží "do ruky"? Koupili jste příliš mnoho nebo se nehodí barevný odstín? Nevadí. Díky našemu programu Garance bezplatného vrácení zboží můžete vaši zásilku vrátit v klasické lhůtě 14 dní od okamžiku, kdy jste ji obdrželi a to zcela bezplatně jednou. A je jedno, zda zcela odstupujete od smlouvy, vracíte jen část objednávky nebo třeba reklamujete.
Jak funguje Garance bezplatného vrácení zboží?
- Pokud reklamujete (např. poškozené zboží) - nejprve si prosím vytiskněte a vyplňte tento reklamační protokol - reklamace se řídí mj. reklamačním řádem
- Pokud odstupujete od smlouvy do 14 dní od obdržení zásilky - vytiskněte si prosím a vyplňte formulář, který najdete zde.
Balíček spolu s vyplněným formulářem pečlivě zabalte, tak, ať nedojde k poškození při přepravě a napište nám mailem na eshop@svetcukraru.cz nebo zavolejte v pracovní dny od 8 do 16 na tel 555 222 801.
My vám mailem zašleme zpětný lístek do Zásilkovny, ten pak nalepte na zásilku a doneste do nejbližšího místa osobního odběru. Jejich seznam najdete zde. Balíček s nalepeným lístkem jednoduše přineste a na naše náklady jej dopravíme k nám do centrálního skladu.
Po doručení zboží (obvykle do týdne), vám zasíláme nové zboží nebo peníze na účet napsaný na vámi zaslaném formuláři.
V případě, že nechcete využít služby Garance bezplatného vrácení výrobku, zašlete prosím zásilku na adresu:
PNM International s.r.o.
U1 - Průmyslový park Karviná
Závodní 540/51
735 06 Karviná - Nové Město
Tel pro kurýra/poštu: 603 33 77 55
Zásilky nezasílejte jako dobírku, nevyžádané dobírky nepřijímáme a proces vrácení by se vám tak zbytečně prodražil.