Měna: / EUR
Vyberte jazyk: CZ SK
0 Kč Prázdný košík

    Čokoláda Arabesque hořká 72% - 500 g

    Čokoláda hořká 72% vhodná na modelování, potahování, plnění, polévání a výrobu pralinek.

    Podrobný popis produktu
    Máme na skladě > 5 ks ve středu může být k odběru nebo kurýrem u vás doma.
    0x
    Běžná cena 157 Kč
    SLEVA -2%
    154 Kč 134 Kč bez DPH

    Čokoláda hořká 72% vhodná na modelování, potahování, plnění, polévání a výrobu pralinek.

    Tmavá čokoláda s obsahem kakaového másla je vhodná pro výrobu čokoládových pralinek. Čokoládu rozehřívejte nejlépe ve vodní lázni. Pro dobrou manipulaci při výrobě pralinek čokoládu temperujte, abyste ji dostali na teplotu 30⁰C. Temperovat můžete na nerezové podložce anebo přidáním nerozpuštěné čokolády do čokolády rozehřáté. Do pralinek z hořké čokolády se hodí například náplň s nakyslým ovocem, jako je rybíz, můžou to být i maliny a dalším. Můžete zvolit náplň ořechovou, marcipánovou, karamelový nugát, rumovou ganache a další.

    Z čokolády můžete vytvářet chutné krémy na dorty i další dezerty anebo čokoládovou pěnu.

    Čokoládové pecky můžete použít i na pečení muffinů a dalších moučníků. Do hotového těsta přimícháte čokoládové pecky, naplníte formy a pečete. 

    Tmavou čokoládou můžete zdobit dorty a zákusky. Nalijete rozpuštěnou čokoládu na povrch a snadno rozetřete cukrářskou špachtlí. Černou čokoládou můžete také tvořit jemné žebrování na bílých dortech, roládách a dalších zákuscích. Můžete použít i na zdobení čajového pečiva.

    Čokoláda se hodí i na dekoraci cukroví nebo na namáčení ovoce, například jahod, které můžete lehce přelít jemnými pramínky bílé čokolády.

    • Čokoláda je dále vhodná pro tvorbu působivých dekorací. Na silikonový plát nalijte čokoládu, rovnoměrně ji rozetřete špachtlí. Cukrářskou stěrkou s vroubkováním přetřete plát – vytvoříte tak rýhy. Po zaschnutí přelijte bílou čokoládou, rozetřete a nechte zatuhnout. Z plátu můžete vykrajovat nebo vyřezávat různé tvary na zdobení dortů i mini dezertů a rolád.

    Tmavou čokoládu můžete zdobit barevnými fóliemi určenými pro vytváření ozdob. Na hladkou nerezovou podložku nebo na otočený pečící plech natřete tenkou vrstvu oleje, fólii přitiskněte nepotisknutou stranou, opatrně uhlaďte a přelijte čokoládou. Rovnoměrně rozetřete.

    Čokoládu můžete dále dekorovat nástřikem barevnými spreji. Skvěle vynikne na tmavé čokoládě bronzová barva, která dodá luxusní efekt všem čokoládovým dekoracím.

    Výjimečná, tmavá čokoláda vyrobená z vybraných kakaových bobů. Chuť s jemným aroma s náznaky ovoce a exotického koření. Vše na základě chuti prvotřídních kakaových bobů. Při zpracování si zachovává excelentní fluiditu. Ideální pro dekoraci i potahování. 

    Vhodná pro všechny způsoby práce s čokoládou. I k přípravě krémů a náplní. Excelentní pro výrobu pralinek, ganache, v kombinaci s likéry. Také vyniká v kombinaci s ovocem.

    Ideální do luxusních čokoládových fontán nebo do zmrzlin s výraznou kakaovou chutí. Velmi oblíbená také při přípravě horké čokolády.

    Belgická čokoláda s podílem kakaa 72% v sušině, to je další na výběr z pravých čokolád určených nejen na přímou konzumaci, ale hlavně na výrobu pralinek nebo i polévání moučníků. Pokud chcete hořkou čokoládu s příchutí, doporučujeme odsypat dávku čokolády do misky, přidat ochucovací pastu (oříšek, ovocnou, pistácie - dle potřeby) a vše temperovat v mikrovlnce do rozpuštění, tekutou směs prošleháme metličkou a můžeme začít pracovat.

    Složení: kakaová hmota, cukr, kakaové máslo, sojový lecitin (emulgátor E322), aroma.

    Temperace:

    1. Zahřát na 50°C (max!) nechat rozpustit.
    2. 2/3 hmoty zchlaďte na 28°C a přidejte zbytek rozpuštěné hmoty.
    3. Hmotu průběžně promíchávejte. 
    4. Znovu zahřát na pracovní teplotu 31-32°C.

    Hmotnost: 500g

    Skladování: v chladu (10-20°C optimálně) a suchu. 

     

    Výživové hodnoty na 100 g výrobku

    • Energetická hodnota [ kJ ] 2407 [ kcal ] 576
    • Tuky [ g ] 44,7 z toho nasycené mastné kyseliny [ g ] 27,8
    • Sacharidy [ g ] 33,4 z toho cukry [ g ] 25,8
    • Vláknina [ g ] 10,6
    • Bílkoviny [ g ] 8,1
    • Sůl [ g ] 0
    Váha 500 g
    Druh čokolády Hořká čokoláda
    Čokoláda je vhodná Na vaření
    Kategorie výrobku: Cukrářské potřeby, Čokoláda a čokoládové výrobky

    Zatím žádné názory

    Přidat vlastní hodnocení
    Kurýr GLS (1 - 2 dny) | Bankovním převodem
    Kurýr PPL (1 - 3 dny) | Bankovním převodem Kurýr PPL (1 - 3 dny) | Bankovním převodem expedujeme dnes, u Vás 27.05.
    Kurýr na Slovensko (3 - 5 dní) | Bankovním převodem Kurýr na Slovensko (3 - 5 dní) | Bankovním převodem expedujeme dnes, u Vás 29.05.
    Osobní odběr v GLS ParcelShop (1 - 3 dny) | Bankovním převodem
    Osobní odběr v PPL Parcel (1 - 3 dny) | Bankovním převodem Osobní odběr v PPL Parcel (1 - 3 dny) | Bankovním převodem expedujeme dnes, u Vás 27.05.
    Osobní odběr v Zásilkovně (2 - 4 dny) | Bankovním převodem Osobní odběr v Zásilkovně (2 - 4 dny) | Bankovním převodem expedujeme dnes, u Vás 28.05.
    Osobní odběr v Zásilkovně Slovensko (2 - 4 dny) | Bankovním převodem Osobní odběr v Zásilkovně Slovensko (2 - 4 dny) | Bankovním převodem expedujeme dnes, u Vás 28.05.
    Osobní odběr v Karviné | Bankovním převodem Osobní odběr v Karviné | Bankovním převodem K vyzvednutí v pracovní dny od 8 - 14 hodin na adrese: Závodní 540/51, Karviná, tel: 555 222 801
    Osobní odběr v Karviné | Fakturou Osobní odběr v Karviné | Fakturou K vyzvednutí v pracovní dny od 8 - 14 hodin na adrese: Závodní 540/51, Karviná, tel: 555 222 801

    Garance bezplatného vrácení zboží


    Nepadlo vám zboží "do ruky"? Koupili jste příliš mnoho nebo se nehodí barevný odstín? Nevadí. Díky našemu programu Garance bezplatného vrácení zboží můžete vaši zásilku vrátit v klasické lhůtě 14 dní od okamžiku, kdy jste ji obdrželi a to zcela bezplatně. A je jedno, zda zcela odstupujete od smlouvy, vracíte jen část objednávky nebo třeba reklamujete. 

    Jak funguje Garance bezplatného vrácení zboží? 

    • Pokud reklamujete (např. poškozené zboží) - nejprve si prosím vytiskněte a vyplňte tento reklamační protokol - reklamace se řídí mj. reklamačním řádem
    • Pokud odstupujete od smlouvy do 14 dní od obdržení zásilky - vytiskněte si prosím a vyplňte formulář, který najdete zde.

    Balíček spolu s vyplněným formulářem pečlivě zabalte, tak, ať nedojde k poškození při přepravě a napište nám mailem na eshop@svetcukraru.cz nebo zavolejte v pracovní dny od 8  do 16 na tel 555 222 801.

    My vám mailem zašleme zpětný lístek do Zásilkovny, ten pak nalepte na zásilku a doneste do nejbližšího místa osobního odběru. Jejich seznam najdete zde. Balíček s nalepeným lístkem jednoduše přineste a na naše náklady jej dopravíme k nám do centrálního skladu. 

    Po doručení zboží (obvykle do týdne), vám zasíláme nové zboží nebo peníze na účet napsaný na vámi zaslaném formuláři. 

    V případě, že nechcete využít služby Garance bezplatného vrácení výrobku, zašlete prosím zásilku na adresu:

    PNM International s.r.o.
    U1 - Průmyslový park Karviná
    Závodní 540/51
    735 06 Karviná - Nové Město

    Tel pro kurýra/poštu: 603 33 77 55

    Zásilky nezasílejte jako dobírka, nevyžádané dobírky nepřijímáme a proces vrácení by se vám tak zbytečně prodražil.

    Kontaktujte nás

    Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.