Měna: / EUR / HUF
Vyberte jazyk: CZ SK HU EN
0 0 Kč Prázdný košík

Velikonoční cupcakes


První inspirací jsou vláčné cupcakes. Recept na ně najdete třeba zde nebo zde. Nazdobit je můžete lehkým krémem, doporučujeme přibarvit gelovkami do příjemných jarních barev. Ozdobit můžete tématickými cukrovými dekoracemi nebo si vymodelovat z marcipánu vlastní. Na květinky se vám hodí vypichovače s pístem. Fantazii se meze nekladou.


Je jasné, že velikonoční cupcakes můžete zdobit také jarní travičkou. Jak na to? Na krém můžete použít například speciálními cukrářskými špičkami, ty najdete zde, zde nebo třeba zde. Pokud si myslíte, že čpišku nevyužijte častěji nebo prostě si jen nejste jisti, máme pro vás tajný tip - využijte na trávu tuto nečekanou pomůcku - vzhodná je ale spíš na hmoty než krém...

Velikonoční perníčky a glazurou zdobené cukroví



Ukázka krásné kombinace zdobených velikonočních peníčků cukrářskou tzv. královskou glazurou. Pokud chcete pokrát celou plochu, doporučujeme nejprve namalovat si okraj, ten nechat chvilinku, ale opravdu jen chvilinku zavadnout a pak můžete vyplnit vnitřek. Jakmile plocha ztvrdne, což může být různě dloho v závislosti jak řidkou jste si královskou glazuru namíchali, můžete nanášet druhou vrstvu. Na jemné zdobení se hodí speciální jednorázové sáčky s integrovaným hrotem a na uzavírání, aby glazura nezaschla, ale i aby se lépe vytlačovala, můžete použít tyhle praktické klipy.

Kontaktujte nás