Měna: / EUR / HUF
Vyberte jazyk: CZ SK HU EN
0 0 Kč Prázdný košík
Nebojte se duchů a pojďte péct! Halloween už klepe na dveře

Pokud si člověk k dekorování sladkých pochutin připraví správné pomocníky, jde to pak už skoro samo. Na co byste tedy v případě Halloweenu určitě neměli zapomenout? Rozhodně se vám bude hodit černá a oranžová barva! A to ať už se jedná o marcipán, gelové barvy či jedlý fix, díky nimž můžete jednoduše dotvářet své sladké výtvory. Vhod pak dále přijdou i tematická vykrajovátka, které vám pomůžou vykouzlit dokonalé sušenky nebo perníčky ve tvaru duchů či netopýrů. Mají ale mnohem širší využití, budou se vám třeba hodit i ke zdobení cupcakes.

Vykrajovátka můžete použít k vypichování ozdobných tvarů, které pak snadno ke cupcakes připevníte jedlým lepidlem. Ale poslouží nejen při pečení. Pokud byste si chtěli vytvořit halloweenskou výzdobu do květináče či truhlíku, vykrajovat s nimi můžete i keramické hmoty,“ radí Michal Kubíček, majitel cukrářského portálu Svět cukrářů.

Co je dále kromě perníčků a cupcakes k dekorování přímo stvořené, to jsou oblíbená dortová lízátka neboli cakepops. Kulatý tvar totiž nabízí nepřeberné množství možností – zahalte lízátka do oranžové barvy, přidejte pusu, oči a vytvořte si tak perfektní sladké halloweenské dýně na špejli. Vaší představivosti se ale rozhodně meze nekladou a tak můžete vykouzlit třeba pavouky, lebky nebo tajemné čarodějnice. Pokud se nechcete pouštět do velkých složitostí a raději byste si nazdobili něco jednoduššího, připravte si meringues či sněhové pusinky. Co vám tyto bílé obláčky připomínají? Stačí domalovat ústa a oči a máte duchy jako z pohádky! Stejně si můžete vyhrát i s krémem na cupcakes – stačí na „čepici“ přidat oči a máte vyhráno.

 

 

Související výrobky

Kontaktujte nás