Měna: / EUR / HUF
Vyberte jazyk: CZ SK HU EN
0 0 Kč Prázdný košík
Jak si vyrobit lávové víno nebo perlové šampaňské doma

V posledních několika letech se lávové víno stalo obrovským trendem, ostatně není se čemu divit, protože vyniká magickým vizuálním efektem. Pokud si však chcete vytvořit perlové víno i sami doma, klidně můžete, protože to není nic složitého. Staňte se odborníkem na perleťové šampaňské, stačí si pořídit jen několik důležitých ingrediencí.

Perlové šampaňské se chlubí exkluzivním a dechberoucím designem, jenž vypadá dokonale i na fotkách. Právě z daného důvodu ho můžete vidět u mnohých bloggerů a influencerů.

Stačí si koupit jedlé třpytky do nápojů

Jestliže máte nějaký druh vína či šampaňského oblíbený, ovšem nevyrábí se v perleťovém provedení, žádný problém. Stačí si koupit jedlé třpytky, pomocí nichž docílíte podobného efektu. Použití je naprosto jednoduché. Jedlé třpytky do nápojů například zamrazíte společně s vodou, a potom kostky ledu vhodíte do šampaňského anebo vína. Jakmile se začne led rozpouštět, uvolní se i samotné třpytky a nápoj bude vskutku ojedinělý.

Stejně tak můžete třpytky jen do pití nasypat. Předtím, než se napijete, je dobré nápoj promíchat, abyste si užili i skvělou podívanou. Třpytky se v nápojích nerozpustí. V případě, že necháte víno jen tak ležet na stole, usadí se třpytky na dně.

Velkou výhodou je, že můžete dávat jedlé třpytky do nápojů jak alkoholických, tak i nealkoholických. Pokud tedy chystáte narozeninovou oslavu svým ratolestem, udělejte jim perlové dětské šampaňské. Zde doporučujeme sledovat složení, některé obsahují AZO barviva, která se mohou nepříznivě ovlivňovat činnost a pozornost dětí, a to bychom na takové domácí party asi nechtěli, že:-)

Jedlé třpytky do pití jsou bezpečné

Nemusíte se ničeho bát, jedlé třpytky do pití jsou zdravotně nezávadné. Jedná se totiž o potravinářskou pomůcku, kterou docílíte neskutečných efektů. Současný trh je natolik rozmanitý, že jsou k dostání třpytky do pití v mnoha perleťových barvách – od růžové přes zlatou až po modrou. Jednou si tedy uděláte víno růžové, podruhé zase zelené.

Fotografie od zákazíků

Související výrobky

Kontaktujte nás