Velká Říjnová Akce! Cukrářské zdobení a sypání se slevou 15 %. ✨ 
Měna: / EUR / HUF
Vyberte jazyk: CZ SK HU EN
0 0 Kč Prázdný košík

Směs na cukrářské piškoty Buflery a pláty - 15 kg

Poslední na skladě Doprava zdarma Výhodné balení
Máme na skladě 1 ks V úterý 15.10. může být k odběru nebo kurýrem u vás doma.
DOBRÁ KOUPĚ: Ekonomické balení
Cena v malém balení 2 175 Kč
Koupí ušetříte 388 Kč (–18%)
1 787 Kč 1 596 Kč bez DPH
Směs na cukrářské piškoty Buflery a pláty - 15 kg
Směs na cukrářské piškoty Buflery a pláty - 15 kg
Dostupnost: Máme na skladě 1 ks
Cena: 1 787 Kč

Speciální směs vhodná pro výrobu kulatých cukrářských piškotů nebo rohlíčků, které jsou základem pro výrobu špiček, indiánků, máslových rohlíčků atd.

Sandra BUFFY Komplet je speciální hmota vhodná pro výrobu kulatých piškotů, tzv. buflerů, nebo rohlíčků, které jsou základem špiček, indiánků, máslových rohlíčků a dalších cukrářských výrobků. Osahuje sušená vejce a při jejím použití je nutná pouze pitná voda.

Výhody profesionální směsi na buflery:

  • jednoduchost technologického postupu výroby hmoty pro buflery
  • výrazná úspora času při jejich výrobě
  • delší doba stability hmoty po vyšlehání
  • výrazně prodloužená stabilita nastříkaných tvarů před pečením
  • možnost větších zámisů a lepší produktivita práce

Použití: Na 1000 g směsi použijte 500 g vody. Směs a vodu spojíme, nechte 5 minut nabobtnat, a šlehejte při maximální rychlosti 3 - 5 minut dle použitého typu šlehacího stroje.

Parametry pečení: při 190 °C po dobu 10 - 15 minut (dle typu pece) s otevřeným odtahem páry.

Recept na jádrové a kakaové piškoty

Doporučený technologický postup výroby jádrových buflerů:

Sandru BUFFY Komplet a vodu spojíme, necháme cca 5 minut odležet a poté šleháme při max. rychlosti 2,5 - 3 minuty do stabilní konzistence. Aranku Arašíd a vodu smícháme a necháme je cca 20 minut odležet. Poté je lehce vmícháme do předem vyšlehané Sandry BUFFY Komplet a stříkáme na pečící papír širokou hladkou špičkou.

Parametry pečení: při 200 °C po dobu 11 - 13 minut podle velikosti buflerů při otevřeném odtahu páry (parametry jsou pro sázecí elektrickou pec).

Doporučený technologický postup výroby kakaových buflerů:

Sandru BRILANT spojíme s vodou a olejem, necháme 5 minut odležet. Sandru BUFFY, vodu a vaječný tekutý obsah vyšleháme. Kakaovou hmotu přemícháme a spojíme s vyšlehanou hmotou, poté stříkáme malé buflerky.

Parametry pečení: při 190 °C po dobu 10 minut při otevřeném odtahu páry (parametry jsou pro sázecí elektrickou pec).

Další využití směsi - na pláty a rolády

Směs je vhodná i k přípravě roládových plátů. K tomuto použití ji předurčuje její neutrální chuť a vůně. Díky tomu se silně zvýrazní smyslové vlastnosti náplní. Do plátů samotných lze také přidávat kokos, kakaový prášek i různé jádroviny.

Příprava je stejně jako u buflerů velmi jednoduchá. Suroviny se spolu šlehají cca 5 minut a poté se do hmoty vmíchá vybraná ingredience pro příchuť a hmota se zpracovává. Přídavkem cukru lze regulovat sladkost. K velmi sladkým krémům a náplním se hodí méně sladké pláty a naopak

 

Hmotnost balení (brutto) 15000 g
Netto váha 15000 g
Kategorie výrobku: Směsi a přípravky Gastrobalení Pekařské suroviny

Průměrné výživové hodnoty ve 100 g

Energetická hodnota 1641 kJ
Energetická hodnota 393 kcal
Tuky 7.8 g
- z toho nasycené mastné kyseliny 4.3 g
Sacharidy 69.5 g
- z toho cukry 37.9 g
Bílkoviny 10.7 g
Vlákniny 1 g
Sůl 2.6 g

Složení výrobku

Pšeničná mouka, cukr, bramborový škrob, sušená vejce, kypřící látka (E450, E500), glukózový sirup, emulgátor (E472b, E477), sušené mléko, stabilizátor (E401), sůl, aroma, barvivo (E160a).

Alergeny (vč. možné křížové kontaminace) Obiloviny obsahující lepek, Vejce, Sójové boby (sója), Mléko, Sezamová semena (sezam), Vlčí bob (lupina)
IREKS

Na stránkách Světa cukrářů najdete část sortimentu Ireks, vše za skvělé ceny. V případě zájmu o další výrobky této značky, které nevidíte aktuálně na našem webu, nás kontaktujte

Našli jste nepřesnost nebo chybu v překladu? Dejte nám vědět a my vám pošleme malý dárek.

Zatím žádné názory

Přidat vlastní hodnocení
CZ - Osobní odběr v GLS ParcelShop CZ - Osobní odběr v GLS ParcelShop V úterý 15.10.
CZ - Kurýr GLS CZ - Kurýr GLS V úterý 15.10.
CZ - Kurýr PPL CZ - Kurýr PPL V úterý 15.10.

Garance bezplatného vrácení zboží


Nepadlo vám zboží "do ruky"? Koupili jste příliš mnoho nebo se nehodí barevný odstín? Nevadí. Díky našemu programu Garance bezplatného vrácení zboží můžete vaši zásilku vrátit v klasické lhůtě 14 dní od okamžiku, kdy jste ji obdrželi a to zcela bezplatně jednou. A je jedno, zda zcela odstupujete od smlouvy, vracíte jen část objednávky nebo třeba reklamujete. 

Jak funguje Garance bezplatného vrácení zboží? 

  • Pokud reklamujete (např. poškozené zboží) - nejprve si prosím vytiskněte a vyplňte tento reklamační protokol - reklamace se řídí mj. reklamačním řádem
  • Pokud odstupujete od smlouvy do 14 dní od obdržení zásilky - vytiskněte si prosím a vyplňte formulář, který najdete zde.

Balíček spolu s vyplněným formulářem pečlivě zabalte, tak, ať nedojde k poškození při přepravě a napište nám mailem na eshop@svetcukraru.cz nebo zavolejte v pracovní dny od 8  do 16 na tel 555 222 801.

My vám mailem zašleme zpětný lístek do Zásilkovny, ten pak nalepte na zásilku a doneste do nejbližšího místa osobního odběru. Jejich seznam najdete zde. Balíček s nalepeným lístkem jednoduše přineste a na naše náklady jej dopravíme k nám do centrálního skladu. 

Po doručení zboží (obvykle do týdne), vám zasíláme nové zboží nebo peníze na účet napsaný na vámi zaslaném formuláři. 

V případě, že nechcete využít služby Garance bezplatného vrácení výrobku, zašlete prosím zásilku na adresu:

PNM International s.r.o.
U1 - Průmyslový park Karviná
Závodní 540/51
735 06 Karviná - Nové Město

Tel pro kurýra/poštu: 603 33 77 55

Zásilky nezasílejte jako dobírku, nevyžádané dobírky nepřijímáme a proces vrácení by se vám tak zbytečně prodražil.

Kupte společně

Směs na cukrářské piškoty Buflery a pláty - 15 kg

Směs na cukrářské piškoty…

2 472 Kč
Směs na cukrářské piškoty Buflery a pláty - 15 kg

Směs na cukrářské piškoty…

1 864 Kč

Kontaktujte nás