Jemný kukuřičný škrob Gustin

 

Čistý kukuřičný škrob se stoletou tradicí od firmy Dr. Oetker.

 

 
Máme na skladě (4 ks)
Ve středu může být k odběru
nebo kurýrem u Vás doma.
 
65 Kč s DPH
57 Kč bez DPH
   
 
 
Kód produktu: P2812 Výrobce: Dr. Oetker U nás máte garanci bezplatného vrácení
 
Doprava zdarma
již od 1000,–
Dárek zdarma
ke každé mé objednávce
 
Výtečná čokoládka nebo prášek na pečení? Nakupte a nechte se příjemně překvapit  ;-)
2 ze 3 zákazníků
nakupují opakovaně
4411 kusů
cukrářských potřeb
 

Jemný kukuřičný škrob Gustin je tradičním výrobkem firmy Dr.Oetker a to již od roku 1898.

Tento produkt je již přes sto let oblíbeným výrobkem hospodyněk pro své mnohostranné použití, např. ke zjemnění koláčů a dortů, k zahuštění polévek a omáček, k přípravě dortových náplní.

Pro zjemnění piškotového těsta můžete nahradit cca 1-3 hmotnosti mouky kukuřičným škrobem Gustin, na zahuštění omáčky pak přidejte na 700 ml tekutiny cca 50 g škrobu rozmíchaného v 50 ml vody a nechejte cca 3 minuty povařit.

Kukuřičný škrob Gustin můžete také použít na podsypání potahovací hmoty a to místo speciálního podsypovéhu cukru.


Recept: Nadýchané piškotové těsto

Vyzkoušejte nahradit část mouky v piškotovém těstě kukuřičným škrobem Gustin a uvidíte, jak krásně nadýchané těsto se Vám podaří.

Přísady:

Příprava: v míse vyšleháme cukr s vejci, vmícháme mouku smíchanou s kypřicím práškem a Gustinem a pečeme.


Recept: Tvarohová náplň pečená společně s těstem

Vyzkoušejte si upéct oblíbený dezert Míša

Přísady: 

  • 750 g měkkého tvarohu
  • 2 vejce
  • 30 g cukru
  • 1 balíček vanilkového cukru
  • 50 ml rumu nebo rumové aroma
  • 250 ml studeného mléka
  • 50 g Gustinu

Příprava: vše promíchejte, naneste na pečivo a dejte péct


Recept: Jemné a křupavé Krémeše

Z listového těsta upečeme 2 pláty.

Žloutkový krém - přísady: 

  • 1 mléka
  • 4 žloutky
  • 1 vanilinový cukr
  • 80 g Gustinu
  • 250 g másla
  • 150 g moučkového cukru
  • 250 ml smetany na šlehání

Příprava: Na žloutkový krém rozmícháme v 1/4 l mléka žloutky, vanilínový cukr a Gustin, vmícháme do 3/4 l vroucího mléka a uvaříme hustý krém. Za občasného zamíchání necháme vychladnout. Měkké máslo vyšleháme s moučkovým cukrem do pěny a po částech zašleháme uvařený krém. Smetanu ke šlehání vyšleháme do tuha. Krém natřeme na 1 plát těsta, na krém naneseme šlehačku a přikryjeme druhým plátem. Vrch můžeme polít čokoládovou polevou. Krémeše necháme do druhého dne uležet. Krájíme na řezy.


Alergeny: Tento výrobek může obsahovat/obsahuje tyto alergeny (podle Nařízení Evropského parlamentu a Rady č. 1169/2011): pšeničná mouka, ovesné vločky, mléko, vejce, lupinová mouka, skořápkové plody.

Složení: kukuřičný škrob

Hmotnost: 200 g

Nutriční hodnoty ve 100g
Energetická hodnota 1371 kJ/323 kcal
Bílkoviny 0,4g
Sacharidy 80g
Tuky 0,1g

 

Váha 200 g
Tento výrobek najdete zařazen:
 

Vaše recenze

 

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

+ Přidejte i vy svou zkušenost

Odesláním komentáře souhlasíte se zpracováním vámi poskytnutých osobních údajů. Svůj souhlas můžete kdykoli odvolat.

S tímto výrobkem lidé také kupují
Olej na vymazávání 500 ml - Solchim
Kód: AP0386ST
Máme na skladě
153 Kč s DPH
    Detail
Korpus světlý - směs Baker 1 kg
Kód: SMO000285
Máme na skladě
98 Kč s DPH
    Detail
Holandský marcipán 1:3 - 1 kg Nejvíc prodávané
Kód: MARO1
Máme na skladě
265 Kč s DPH
    Detail
 

 


Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.