Vánoční kolekce Orion zdarma ke každé objednávce nad 5000,-. Neváheje, platí do rozdání dárků. 

Špička likérová 18-24

 

Speciálně vyrobená špička pro stříkání krémů do výšky s dutým středem. 

 
Dodáme do 7 - 10 dní
 
290 Kč s DPH
240 Kč bez DPH
   
 
 
Kód produktu: KJ253 Výrobce: Kovovýroba Jeníkov U nás máte garanci bezplatného vrácení
 
Doprava zdarma
již od 1000,–
Dárek zdarma
ke každé mé objednávce
 
Výtečná čokoládka nebo prášek na pečení? Nakupte a nechte se příjemně překvapit  ;-)
2 ze 3 zákazníků
nakupují opakovaně
3360 kusů
cukrářských potřeb
 

Speciálně vyrobená špička je určená pro stříkání krémů do výšky s dutým středem. Ten můžete vyplňovat krémem podle své chuti. Při aplikaci je důležité mít nástroje i připravené suroviny vychlazené, aby se tenké stěny krému nepoškodily.

VÝŠKA 60 mm
PRŮMĚR 18 mm - 24 mm
MATERIÁL POCÍNOVANÝ PLECH

Recept na likérové špičky

  • 7 dkg cukru krystal nebo krupice
  • 2 dkg sojové mouky (hladké odtučněné) k dostání v prodejnách zdravé výživy
  • 1 dkg kakaa
  • 1 dl vody
  • 5 dkg čokolády na vaření
  • 10 dkg ztuženého 100% tuku
  • cca 22 ks kulatých piškotů
  • čokoládu a trochu ztuženého tuku
  • vaječný koňak
  • trochu sušeného mléka na zahuštění koňaku

Mouku, kakao, cukr a vodu smícháme a dáme asi na čtyři minutky povařit. Při vaření, asi na 4 stupeň mícháme, aby se nám směs nepřipálila. Ostavíme a zamícháme čokoládu. necháme úplně vychladnout, třeba i do druhého dne. Potom zašleháme změklý ztužený tuk. Dbejte na to, aby jste opravdu měli vyšlehanou hmotu bez kousků tuku.

Než budeme dělat špičky, dáme si hmotu na chvíli do lednice, ale ne úplně ztuhnou, aby šla hmota tlačit pytlíkem. Mezi tím si na piškoty namažeme čokoládu. Zabrání nám změknutí piškotu. Hmotu vytlačíme speciálním nástavcem na piškoty a dáme do lednice. Můžeme si také upéct svoje buflery. (Nástavec má na straně malou dírku a ta musí zůstat venku) . Zásada při dalším zpracování špiček je, že musí být hodně studené, nejlépe namražené. Nezapomeňte si také nechat hmotu na uzavření špiček. Vaječný koňak si trochu zahustíme sušeným mlékem, naplníme špičky a uzavřeme je ozdobným nástavcem. Dáme opět do lednice. Rozděláme si čokoládu s tukem a velmi ledové špičky v ní namáčíme.

Tento výrobek najdete zařazen:
 

Vaše recenze

 

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

+ Přidejte i vy svou zkušenost

S tímto výrobkem lidé také kupují
Sáček pogumovaný Thermo 46cm
Kód: TH14040
Naskladňujeme do 2 týdnů
179 Kč s DPH
    Detail
Špička likérová 24-36
Kód: KJ246
Dodáme do 7 - 10 dní
290 Kč s DPH
    Detail
Sáček pogumovaný Thermo 40 cm
Kód: TH14030
Dodáme do 7 - 10 dní
149 Kč s DPH
    Detail
 

 


Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.