Forma na čokoládu filigránky

 

Forma na čokoládu ve tvaru filigránek

 
Máme na skladě (více než 5 kusů)
Zítra může být k odběru
nebo kurýrem u Vás doma.
 
149 Kč s DPH
123 Kč bez DPH
   
 
 
Kód produktu: W2115-2102 Výrobce: Wilton U nás máte garanci bezplatného vrácení
 
Doprava zdarma
již od 1000,–
Dárek zdarma
ke každé mé objednávce
 
Výtečná čokoládka nebo prášek na pečení? Nakupte a nechte se příjemně překvapit  ;-)
2 ze 3 zákazníků
nakupují opakovaně
3053 kusů
cukrářských potřeb
 

Plastovou formou vytvoříte pět druhů čokoládových filigránů. Těmi ozdobíte nejen dorty, ale i cupcakes s krémy, mini dorty i ovocné košíčky. Ke snadnému vyjmutí čokolády vám může pomoct olej ve spreji, kterým formu lehce přestříkáte před přelitím čokoládou. Temperovanou čokoládu nalijte do formiček, přebytečnou čokoládu odstraňte špachtlí a nechte zatuhnout. Poté vyklopte a můžete přímo použít nebo filigrány přestříkejte barevným sprejem. Pro lehký perleťový nádech můžete použít prachové barvy s perletí. Filigrány můžete stavět vzhůru na krémem zdobených zákuscích anebo je můžete pokládat na plocho a ozdobte tak povrchy dortů.

V jedné formě 5 motivů a 10 ks pralinek. Vhodné na výrobu čokoládových, marcipánových bonbónů, lízátek a nepečeného cukroví.

Materiál: polykarbonát

Velikost cca: 3 cm.

Nemýt v myčce, mýt ručně.

Postup pro výrobu čokoládových bonbonů

postup-svetcukraru-pralinky

1) Naplňte každou dutinu do méně než poloviny rozpuštěnou čokoládovou hmotou. Tu následně rozetřete štětečkem po stranách až k hornímu okraji. Zda se vám to povedlo správně, poznáte snadno tak, že formu zvednete proti světlu a na žádném místě nesmí čokoláda prosvítat. Pokud je vše v pořádku, dejte formu na několik minut ztuhnout do ledničky.

2) Pomocí tubičky nebo sáčku s otevřenou špičkou vstříkněte do každé pralinky vámi zvolenou náplň. Opatrně, ať náplň zbytečně nepřeteče. Měli byste si nechat alespoň tři milimetry pro dno bonbónu. Podle charakteru náplně buď nechte znovu trochu ztuhnout

3). Následně doplňte po horní hranu opět čokoládovou hmotou. Dejte znovu do ledničky a tentokrát na delší dobu. Jakmile bude pralinka ztuhlá, jednoduše ji vyklepněte z formičky ven. Opatrně, ať ji nezničíte a také samotná forma může být po zchlazení křehčí. Pokud se bonbón snadno neuvolní sám, znamená to, že není správně ztuhlý. Hotová pralinka vytažená z lednice by měla vypadat spíš než čistě trochu "namrzle".

 

Wilton

Wilton, americký sen. Vše začalo v roce 1929, kdy Dewey McKinley Wilton, s pomocí své ženy, založil malou cukrárnu v Chicagu. Pak přišla krize akciového trhu a ekonomická i lidská deprese. Kolem zuřila vysoká nezaměstnanost, a Wilton přesto našel na trhu mezeru, začal dodávat luxusní svatební dorty pro slavné hotely a kluby v Chicagu. Dnes je Wilton světovou jedničkou v oblasti cukrářských nástrojů i surovin. 



Tento výrobek najdete zařazen:
 

Vaše recenze

 

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

+ Přidejte i vy svou zkušenost

S tímto výrobkem lidé také kupují
Pohárek PET Kubík 100 ml (sada 10 ks) Poslední na skladě
Kód: POL446
Máme na skladě
55 Kč s DPH
Sáček PVC protiskluzový 30,5 cm - 2 ks
Kód: KEE12
Dodáme do 7 - 10 dní
24 Kč s DPH
Twister mramor 50 g
Kód: MAL4150
Naskladňujeme do 2 týdnů
30 Kč s DPH
 

 


Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.