Měna: / EUR / HUF
Vyberte jazyk: CZ SK HU EN
0 0 Kč Prázdný košík

Mnoho eshopů v současné době omezuje nebo ruší platbu na dobírku. Důvodem je, jednak vysoké procento lidí, kteří jim nepřebírají zásilky objednané spolu s touto platební formou a svou roli hraje samozřejmě i situace s koronavirem, kdy některé dopravní společnosti nechtějí přebírat peníze v hotovosti. My ve Světě cukrářů jdeme jiným směrem.

Našim zákazníkům věříme a víme, že pokud nepřevezmou zásilku, jistě k tomu měli nějaký vážný důvod. A protože nechceme rušit dobírku, na kterou jste jako naši zákazníci zvyklí, jsme rádi, že vám můžeme představit nový přístup k placení na dobírku. 

Všichni zákazníci, kteří si vyberou dopravu přes síť Zásilkovny, mají možnost nyní zaplatit přes jejich mobilní aplikaci. Dobírku bylo v odběrných místech Zásilkovny možné platit na výdejních místech buď kartou, přes platební bránu a SMS, anebo hotově. Platba přes aplikaci je dalším a mnohem rychlejším, a hlavně pohodlnějším způsobem, jak uhradit dobírku. Zvlášť v době, kdy spousta z nás už nenosí v kapse peněženku, ale platí vše přes telefon.

Pro vás jako zákazníky u nás na eshopu se nic nemění, jednoduše si vyberte místo, kde chcete balíček vyzvednout a zvolte si klasickou dobírku. Jak zaplatíte, zda na místě nebo využijete platbu přes apku Zásilkovny, je už na vás. 

Hlavní výhodou při odběru pak je, že nemusíte na nic čekat. Dobírku lze zaplatit bezpečně a v pohodě z pohodlí domova nebo třeba po cestě do Zásilkovny. Na výdejním místě pak už na nic nečekáte, jen nahlásíte heslo a okamžitě odcházíte se zásilkou v rukách. Platba v aplikaci byla doposud možná pouze při odesílání zásilek. Nyní ji lze použít k platbě, ale třeba i zajistit vrácení zásilky k nám do eshopu v rámci naší služby Garance bezplatného vrácení.

Aplikaci si můžete stáhnout klikem na ikonky níže:

 

Související výrobky

V této kategorii se bohužel zatím nenachází žádné zboží

    Kontaktujte nás