Cukrářská zdobicí špička Lotos XL

 

Doporučené produkty

Cukrářská zdobicí špička Krokus
Kód: NN112
Naskladňujeme do 2 týdnů
150 Kč s DPH
    Detail
Cukrářská zdobicí špička Vánoční stromek XL
Kód: NN217XL
Máme na skladě
215 Kč s DPH
    Detail
Cukrářská zdobicí špička Karafiát
Kód: NN108
Naskladňujeme do 2 týdnů
150 Kč s DPH
    Detail
 
 
Výrobek se již neprodává
 
Kód produktu: NN218XL Výrobce: Sugar and Crumbs U nás máte garanci bezplatného vrácení
 
Doprava zdarma
již od 1000,–
Dárek zdarma
ke každé mé objednávce
 
Výtečná čokoládka nebo prášek na pečení? Nakupte a nechte se příjemně překvapit  ;-)
2 ze 3 zákazníků
nakupují opakovaně
4355 kusů
cukrářských potřeb
 

Tzv. ruská špička - hit posledních měsíců - na výrobu květu a to jedním tahem. Tento princip spočívá v těchto zásadách:

1) máslový krém máme hladký bez hrudek pokojové teploty v pevnějším provedení, musí držet špičku

2) šlehačka je vyšlehaná se ztužovačem do tuhé konzistence

3) královská glazura je vyšlehaná na pevnou konzistenci - při nabrání lžící tvoří pevné špičky

4) postup vytváření květu - použitý materiál vytlačíme přes špičku a nožem odstraníme - tím máme zabezpečeno, že jsme odstranili vzduchové bubliny a krém je plně dotlačen na konec špičky

5) špičku položíme na povrch moučníku a plynulým tlakem začneme vytlačovat krém přes trysku a pomalu špičku oddalujeme od povrchu. Tím vytváříme výšku květu. Podle použitého krému a jeho tuhosti tvoříme požadovanou výšku (práce je totožná jako při stříkání tubusu likérové špičky), pak přestaneme tlačit na sáček a utrhneme krém směrem vzhůru

6) doporučená výška květu cca 1-2 cm

Materiál nerez, cena za kus

Tento výrobek najdete zařazen:
 

Vaše recenze

 

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

+ Přidejte i vy svou zkušenost

 

 


Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.