Holandský marcipán 1:3 - 7,5 kg

 

Pravý marcipán určený pro modelování nebo dekoraci cukrářských výrobků, poměr 1:3.

 
Máme na skladě (více než 10 kusů)
Ve středu může být k odběru
nebo kurýrem u Vás doma.
 
Běžná cena: 2 775 Kč
Ušetříte: 1 101 Kč (–40 %)
1 674 Kč s DPH
1 456 Kč bez DPH
   
 
 
Kód produktu: MARO75 Výrobce: Zeelandia U nás máte garanci bezplatného vrácení

Přikupte

Váleček na marcipán 500 x 35 mm
Váleček na marcipán 500 x 35 mm
Cena: 219 Kč
 
Doprava zdarma
již od 1000,–
Dárek zdarma
ke každé mé objednávce
 
Výtečná čokoládka nebo vykrajovátko? Nakupte a nechte se příjemně překvapit  ;-)
2 ze 3 zákazníků
nakupují opakovaně
4623 kusů
cukrářských potřeb
 

Mandlový marcipán je určen pro potahování dortů a pro modelování tvarů a postaviček, pro vypichování tvarů a další tvarování. Marcipánovou hmotu můžete obarvovat všemi druhy potravinářských barev. Marcipán můžete zesvětlovat bělobou. Marcipán můžete použít i při pečení. Můžete ho nastrouhat a ochutit jím těsta. Dále z něj můžete vytvořit marcipánovou strouhanku, když k 70 g marcipánu přimícháte 15 g másla a 50 g hrubé mouky. Dále můžete marcipán použít do ovocných knedlíků. Místo pecky v meruňce nebo švestce vyplníte kuličkou marcipánu. Z marcipánu můžete také vyrábět náplň do pralinek. Marcipán nastrouhejte do hrnce, přilijte trochu smetany a rozpusťte. Před potahováním či modelováním hmotu důkladně propracujte. Pro potahování dortu vyválejte plát tenký asi 0,3 – 0,5 cm. Během vyvalování plát podsypávejte moučkovým cukrem. Při přenášení na dort si pomozte dlouhou trubkou, na kterou plát omotáte. K uhlazování dortů používejte žehličky a uhlazovátka. Pro vytvoření zajímavých efektů by se vám mohly hodit různé kostice. Pro blyštivé a barevné efekty na povrchu můžete použít pudrové barvy například s perleťovými efekty nebo fixy a tekuté a gelové barvy. Modelované postavičky můžete spojovat jedlým lepidlem nebo domácí směsí z bílku a moučkového cukru.

Pravý marcipán určený pro modelování nebo dekoraci cukrářských výrobků, poměr 1:3. Balení 7,5 kg (3 x 2,5 kg).

Vyroben z jemně mletých a cukru. Marcipán je určen zejména k potahování dortů a zákusků,  pro modelování nebo dekoraci cukrářských výrobků, k výrobě marcipánových figurek a jako náplň do čokoládových pralinek. Marcipán lze dobře barvit.

Trvanlivost : 23.02.2017

Zeelandia

Zeelandia Royal Group je rodinná firma s více než 100 let tradicí výrobce kvalitních surovin pro cukráře a pekaře nejen v rodném Holandsku, ale v posledních desetiletích i dalších 70 zemích světa. Když v roce 1900 začal pekař Herman Johan Doeleman na nejsevernějším ostrově province Zeeland v městečku Zurrikzeê vyrábět a prodávat želé sušenky a další dobroty, zřejmě netušil, že jen o čtvrtstoletí později se bude pyšnit titulem "Purveyor to the Royal Household! - dodavatel pro královskou rodinu a jeho odkaz bude zachovaný po několik generací.



Nejste si jisti, kolik fondánu nebo marcipánu

budete potřebovat na potažení dortu?

 

Vyzkoušejte náš chytrý

kalkulátor potahovacích hmot...

 

Vaše recenze

 

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

+ Přidejte i vy svou zkušenost

Odesláním komentáře souhlasíte se zpracováním vámi poskytnutých osobních údajů. Svůj souhlas můžete kdykoli odvolat.

S tímto výrobkem lidé také kupují
Holandský marcipán 1:3 - 0,5 kg Nejvíc prodávané
Kód: MARO
Máme na skladě
185 Kč s DPH
    Detail
Ariba čokoláda tmavá 54%/57% - 500 g
Kód: MM0900061
Máme na skladě
114 Kč s DPH
    Detail
Poleva tmavá  CZ 1 kg Nejvíc prodávané
Kód: COK000062_1
Máme na skladě
100 Kč s DPH
    Detail
 

 


Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.