8 užitečných tipů při potahování dortu

Potahované dorty hýbou cukrářským světem už nějaký ten pátek. Stále častěji je hospodyňky vyrábí i doma. Jste jednou z nich? Pak se vám budou určitě hodit naše tipy, jak potáhnout dort jako…
Číst víceDo košíku zatím nebyly přidány žádné položky.
Potahované dorty hýbou cukrářským světem už nějaký ten pátek. Stále častěji je hospodyňky vyrábí i doma. Jste jednou z nich? Pak se vám budou určitě hodit naše tipy, jak potáhnout dort jako…
Číst víceVíte, jaký krém ne/patří pod potahovací hmotu a marcipán? Dobře pomazat dort, vychladit a potáhnout marcipánem nebo potahovací hmotou. Zdá se to snadné, že? Přesto je tu pár věcí, které by měla každá…
Číst víceFondán je cukrová hmota, její název pochází z francouzského slova "fondre", což znamená rozpustit. A právě to se stane, pokud fondán vložíte do úst. Cukrová hmota se pomalinku rozpustí. Naopak…
Číst více