Neváhejte s nákupem, dnes DOPRAVA ZDARMA nad 1000,-. Nečekejte a nakupujte bez dalších zbytečných nákladů. 

Marcipán 1:1 - 250 g

 

Vynikající marcipán je vhodný k vyvalování, na modelování a potahování

 
Máme na skladě (3 ks)
Ve středu může být k odběru
nebo kurýrem u Vás doma.
 
102 Kč s DPH
89 Kč bez DPH
   
 
 
Kód produktu: MV6001 U nás máte garanci bezplatného vrácení
 
Doprava zdarma
již od 1000,–
Dárek zdarma
ke každé mé objednávce
 
Výtečná čokoládka nebo prášek na pečení? Nakupte a nechte se příjemně překvapit  ;-)
2 ze 3 zákazníků
nakupují opakovaně
3545 kusů
cukrářských potřeb
 

Přírodní marcipán 1:1

Mandlový marcipán je určen pro potahování dortů a pro modelování tvarů a postaviček, pro vypichování tvarů a další tvarování. Marcipánovou hmotu můžete obarvovat všemi druhy potravinářských barev. Marcipán můžete zesvětlovat bělobou. Marcipán můžete použít i při pečení. Můžete ho nastrouhat a ochutit jím těsta. Dále z něj můžete vytvořit marcipánovou strouhanku, když k 70 g marcipánu přimícháte 15 g másla a 50 g hrubé mouky. Dále můžete marcipán použít do ovocných knedlíků. Místo pecky v meruňce nebo švestce vyplníte kuličkou marcipánu. Z marcipánu můžete také vyrábět náplň do pralinek. Marcipán nastrouhejte do hrnce, přilijte trochu smetany a rozpusťte. Před potahováním či modelováním hmotu důkladně propracujte. Pro potahování dortu vyválejte plát tenký asi 0,3 – 0,5cm. Během vyvalování plát podsypávejte moučkovým cukrem. Při přenášení na dort si pomozte dlouhou trubkou, na kterou plát omotáte. K uhlazování dortů používejte žehličky a uhlazovátka. Pro vytvoření zajímavých efektů by se vám mohly hodit různé kostice. Pro blyštivé a barevné efekty na povrchu můžete použít pudrové barvy například s perleťovými efekty nebo fixy a tekuté a gelové barvy. Modelované postavičky můžete spojovat jedlým lepidlem nebo domácí směsí z bílku a moučkového cukru.

Vynikající marcipán je vhodný k vyvalování, na modelování a potahování. Je velice chutný a pružný a velmi dobře se s ním pracuje.

Pokud chcete marcipán použít na potažení kulatého dortu o průměru cca 25 cm, nebo čtvercový o délce 20 cm, budete potřebovat dvě balení, tj, 0,5 kg marcipánové hmoty. Před nanášením je třeba dobře prohníst a následně rovnoměrně rozválet válečkem na tenké vrstvě moučkového či podsypového cukru.

Chuť marcipánu je zcela přirozeně mandlová bez přídavku látek zvýrazňující chuť či mandlových aroma. Jedná se o pravý mandlový marcipán bez geneticky upravených surovin a bez různých náhražek (sušené mléko, sója, lecitin, atd.).

Hmotnost: 250 g. 

Složení: Složení: cukr, mandle (36%), voda, udržovač vlhkosti sorbit (z pšenice), invertní cukrový sirup, glukozový sirup, udržovač vlhkosti invertáze.

Alergeny: Může obsahovat stopy sóji, mléka, vajec, mandle, lepek.

Uchovávejte v chladu a ve tmě.

Nevybrali jste si? Víte, že vám také rádi zhotovíme marcipánové či fondánové figurky na míru

Objednejte si je ještě dnes. Obvyklá doba dodání je jeden týden od připsání platby. Můžete si vybrat, zda máte zájem o figurku z marcipánu, která bývá obvykle měkčí a hodí se na další konzumaci. U složitějších figurek s drobnými tvary (lístky, ruce, malé ozdoby) doporučujeme vybrat si cukrovou hmotu - fondán, která rychleji ztvrdne.

Stačí zaslat fotografii nebo jednoduše napsat jak by měla figurka vypadat. Naše šikovné cukrářky si s tím už poradí:-) Objednat můžete zde.

Váha 250 g
Země původu Česká republika
Materiál marcipán
Barva Slonová kost
Tento výrobek najdete zařazen:
 

Vaše recenze

 

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

+ Přidejte i vy svou zkušenost

S tímto výrobkem lidé také kupují
Marcipán černý na modelování 100 g
Kód: MV6037
Máme na skladě
53 Kč s DPH
Čokoládová poleva tmavá Caribe Dark - 1 kg - Master Martini
Kód: MM900066
Dodáme do 7 - 10 dní
120 Kč s DPH
Marcipán červený na modelování 100 g
Kód: MV6040
Máme na skladě
68 Kč s DPH
 

 


Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.