Marcipán 1:1 - 250 g

 

Vynikající marcipán je vhodný k vyvalování, na modelování a potahování

 
Máme na skladě (více než 5 kusů)
V úterý může být k odběru
nebo kurýrem u Vás doma.
 
102 Kč s DPH
89 Kč bez DPH
   
 
 
Kód produktu: MV6001 U nás máte garanci bezplatného vrácení
 
Doprava zdarma
již od 1000,–
Dárek zdarma
ke každé mé objednávce
 
Výtečná čokoládka nebo prášek na pečení? Nakupte a nechte se příjemně překvapit  ;-)
2 ze 3 zákazníků
nakupují opakovaně
3053 kusů
cukrářských potřeb
 

Přírodní marcipán 1:1

Mandlový marcipán je určen pro potahování dortů a pro modelování tvarů a postaviček, pro vypichování tvarů a další tvarování. Marcipánovou hmotu můžete obarvovat všemi druhy potravinářských barev. Marcipán můžete zesvětlovat bělobou. Marcipán můžete použít i při pečení. Můžete ho nastrouhat a ochutit jím těsta. Dále z něj můžete vytvořit marcipánovou strouhanku, když k 70 g marcipánu přimícháte 15 g másla a 50 g hrubé mouky. Dále můžete marcipán použít do ovocných knedlíků. Místo pecky v meruňce nebo švestce vyplníte kuličkou marcipánu. Z marcipánu můžete také vyrábět náplň do pralinek. Marcipán nastrouhejte do hrnce, přilijte trochu smetany a rozpusťte. Před potahováním či modelováním hmotu důkladně propracujte. Pro potahování dortu vyválejte plát tenký asi 0,3 – 0,5cm. Během vyvalování plát podsypávejte moučkovým cukrem. Při přenášení na dort si pomozte dlouhou trubkou, na kterou plát omotáte. K uhlazování dortů používejte žehličky a uhlazovátka. Pro vytvoření zajímavých efektů by se vám mohly hodit různé kostice. Pro blyštivé a barevné efekty na povrchu můžete použít pudrové barvy například s perleťovými efekty nebo fixy a tekuté a gelové barvy. Modelované postavičky můžete spojovat jedlým lepidlem nebo domácí směsí z bílku a moučkového cukru.

Vynikající marcipán je vhodný k vyvalování, na modelování a potahování. Je velice chutný a pružný a velmi dobře se s ním pracuje.

Pokud chcete marcipán použít na potažení kulatého dortu o průměru cca 25 cm, nebo čtvercový o délce 20 cm, budete potřebovat dvě balení, tj, 0,5 kg marcipánové hmoty. Před nanášením je třeba dobře prohníst a následně rovnoměrně rozválet válečkem na tenké vrstvě moučkového či podsypového cukru.

Chuť marcipánu je zcela přirozeně mandlová bez přídavku látek zvýrazňující chuť či mandlových aroma. Jedná se o pravý mandlový marcipán bez geneticky upravených surovin a bez různých náhražek (sušené mléko, sója, lecitin, atd.).

Hmotnost: 250 g. 

Složení: Složení: cukr, mandle (36%), voda, udržovač vlhkosti sorbit (z pšenice), invertní cukrový sirup, glukozový sirup, udržovač vlhkosti invertáze.

Alergeny: Může obsahovat stopy sóji, mléka, vajec, mandle, lepek.

Uchovávejte v chladu a ve tmě.

Váha 250 g
Země původu Česká republika
Materiál marcipán
Barva Slonová kost
Tento výrobek najdete zařazen:
 

Vaše recenze

 

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

+ Přidejte i vy svou zkušenost

S tímto výrobkem lidé také kupují
Marcipán černý na modelování 100 g
Kód: MV6037
Dodáme do 7 - 10 dní
53 Kč s DPH
Marcipán červený na modelování 100 g Poslední na skladě
Kód: MV6040
Máme na skladě
68 Kč s DPH
Marcipánová plastelína (modelína) 90 g
Kód: 362948
Dodáme do 7 - 10 dní
75 Kč s DPH
 

 


Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.