Holandský marcipán 1:1 - 2,5 kg

 

Pravý marcipán určený pro modelování nebo dekoraci cukrářských výrobků.

 
Zboží není dostupné
 
Běžná cena: 1 245 Kč
Ušetříte: 333 Kč (–27 %)
912 Kč s DPH
793 Kč bez DPH
Hlídání dostupnosti
Informujte mě, až bude zboží skladem
 
 
Kód produktu: 4446785.2.5 Výrobce: Zeelandia U nás máte garanci bezplatného vrácení
 
Doprava zdarma
již od 1000,–
Dárek zdarma
ke každé mé objednávce
 
Výtečná čokoládka nebo vykrajovátko? Nakupte a nechte se příjemně překvapit  ;-)
2 ze 3 zákazníků
nakupují opakovaně
4473 kusů
cukrářských potřeb
 

Mandlový marcipán je určen pro potahování dortů a pro modelování tvarů a postaviček, pro vypichování tvarů a další tvarování. Marcipánovou hmotu můžete obarvovat všemi druhy potravinářských barev. Marcipán můžete zesvětlovat bělobou. Marcipán můžete použít i při pečení. Můžete ho nastrouhat a ochutit jím těsta. Dále z něj můžete vytvořit marcipánovou strouhanku, když k 70 g marcipánu přimícháte 15 g másla a 50 g hrubé mouky. Dále můžete marcipán použít do ovocných knedlíků. Místo pecky v meruňce nebo švestce vyplníte kuličkou marcipánu. Z marcipánu můžete také vyrábět náplň do pralinek. Marcipán nastrouhejte do hrnce, přilijte trochu smetany a rozpusťte. Před potahováním či modelováním hmotu důkladně propracujte. Pro potahování dortu vyválejte plát tenký asi 0,3 – 0,5cm. Během vyvalování plát podsypávejte moučkovým cukrem. Při přenášení na dort si pomozte dlouhou trubkou, na kterou plát omotáte. K uhlazování dortů používejte žehličky a uhlazovátka. Pro vytvoření zajímavých efektů by se vám mohly hodit různé kostice. Pro blyštivé a barevné efekty na povrchu můžete použít pudrové barvy například s perleťovými efekty nebo fixy a tekuté a gelové barvy. Modelované postavičky můžete spojovat jedlým lepidlem nebo domácí směsí z bílku a moučkového cukru.

Pravý marcipán určený pro modelování nebo dekoraci cukrářských výrobků, obsahuje 26% kalifornských mandlí. Baleno po 2,5 kg.

Pravý marcipán (mandlové těsto s podílem 50 : 50 blanšírovaných mandlí). Vyroben z jemně mletých a cukru. Marcipán je určen zejména k potahování dortů a zákusků,  pro modelování nebo dekoraci cukrářských výrobků, k výrobě marcipánových figurek a jako náplň do čokoládových pralinek. Marcipán lze dobře barvit.

Složení: cukr, mandle, voda, sorbitol, konzervant sorban draselný, zahušťovadlo karboxymethylcelulóza, invertáza. Připraveno k použití, optimální pracovní teplota 21°C. Skladujte v chladu do 20°C . 

Alergeny: mandle

Výživová hodnota ve 100 g výrobku:

  • Energetická hodnota 1796 kJ/430 kcal
  • Tuky 20,1 g
    • z toho nasycené 2,2 g 
  • Sacharidy 51,9 g
    • cukry 48,8 g
  • Vláknina 4,0 g
  • Proteiny 8,6 g
  • Soli 0,0 g
Zeelandia

Zeelandia Royal Group je rodinná firma s více než 100 let tradicí výrobce kvalitních surovin pro cukráře a pekaře nejen v rodném Holandsku, ale v posledních desetiletích i dalších 70 zemích světa. Když v roce 1900 začal pekař Herman Johan Doeleman na nejsevernějším ostrově province Zeeland v městečku Zurrikzeê vyrábět a prodávat želé sušenky a další dobroty, zřejmě netušil, že jen o čtvrtstoletí později se bude pyšnit titulem "Purveyor to the Royal Household! - dodavatel pro královskou rodinu a jeho odkaz bude zachovaný po několik generací.



Nejste si jisti, kolik fondánu nebo marcipánu

budete potřebovat na potažení dortu?

 

Vyzkoušejte náš chytrý

kalkulátor potahovacích hmot...

 

Vaše recenze

 

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

+ Přidejte i vy svou zkušenost

Odesláním komentáře souhlasíte se zpracováním vámi poskytnutých osobních údajů. Svůj souhlas můžete kdykoli odvolat.

S tímto výrobkem lidé také kupují
Specialní cukr na podsypávaní všech druhů potahových hmot (Podsypový cukr) 500 g
Kód: SC3005
Máme na skladě
79 Kč s DPH
    Detail
Gelové barvy Wilton Red No-taste (červená bez chuti)
Kód: W610-329
Máme na skladě
90 Kč s DPH
    Detail
Marcipán černý na modelování 100 g
Kód: MV6037
Máme na skladě
65 Kč s DPH
    Detail
 

 


Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.